8.6.18

ΨΥΛΛΟΙ

Τελικά η πληγή του γατούλη εξελίσσεται ως εξής... κανει κακαδο και ο γατούλης μετά την ξύνει και την ματώνει και όλο αυτό γίνεται :(.
Ο γιατρός είπε ότι τώρα πάνε εκεί οι ψύλλοι που πολύ τον ενοχλούν και του κάνουν αλλεργία. ( Κάπου στο ίντερνετ όντως διάβασα ότι μερικά γατιά έχουν αλλεργία στο σάλι οτου ψύλλου!, έλεος). Ο γατούλης θα πάρει αντιβιοτικό, και μια σταγόνα φαρμακάκι για ψύλλους που τη βάζεις μια φορά και διαρκεί για ένα μήνα και όταν γίνει καλά και ξαναβγάλει μαλλί στο σημείο που λείπει θα πάρει πάλι φαρμακάκι. 
Παρολα αυτά ο γατούλης σα να του είπανε πάει μόνος του και κάθεται σε σκιερά μέρη. 
Δεν ήξερα οτι οι ψύλλοι μπορούν να κάνον τόσο κακό που μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες στο αίμα. Επίσης είναι σημαντικό τις δόσεις και τα φάρμακα να τις κρίνει ο γιατρός γιατί αν πειραχτεί το συκώτι τους μπορεί να έιανι πολύ κακό για τη ζωή τους. Μου είπε ότι ένα γατάκι έπεσε απο τον όροφο χτύπησε το συκώτι του και παρόλο που ο γιατρός το βοήθαγε με όλα τα μέσα το γατάκι έζηεδεκα μέρες. Θλιβερό. Ελπίζω ο γατούλης μου να είναι καλά, και όλα τα γατάκια του κόσμου και φυσικά κανείς να μην υποφέρει και όλοι να έχουν Υγεία.